NB III.

2023.04.12. 18:51

Három gól, három pont a Veszprémtől

Hétközi fordulót rendeztek szerdán a labdarúgó NB III-ban, a veszprémiek pályaválasztók voltak és magabiztosan gyűjtötték be a pontokat.

Horváth Gábor

A veszprémiek könnyedén érvényesítették a papírformát Archív fotó: Gyarmati László

Veszprém–Teskánd 3-0 (3-0)

Ajka. V.: Papp. Practical VLS Veszprém: Héninger – Balogh (Gulyás, 57.), Dobsa, Major (Takács, 74.), Balázs (Bakos, 57.), Gálfi, Somogyi, Baldauf, Tóth L. (Iszlai, 46.), Horváth H. (Dömötör, 67.), Krebsz. Edző: Pető Tamás.

Teskánd: Pergel – Bekő (Péterfi, 66.), Vert, Nagy R., Horváth J. (Fábián, 73.), Hetesi, Kovács Z. (Gyarmati, 73.), Bontó (Kiss P., 73.), Kiss Á., Bedő, Szabó M. (Szinay, 61.).

A második fogadta a 18. helyezettet, ennek megfelelően veszprémi fölénnyel kezdődött a mérkőzés, a 6. percben Major remek átadását Balázs ziccerben fejelte a bal kapufa mellé.

A 8. percben Major indította Gálfit, aki egy igazítás után nagy erővel a kapu közepébe lőtt, 1-0.

A 25. perctől a veszprémiek biztos vezetésük tudatában kissé kiengedtek, Héningernek kétszer is akadt munkája.

A második félidő elején Gálfi lőtt a jobb kapufa mellé.

A 62. percben Major előrevágott labdáját Bakos Gálfi elé tolta, utóbbi jól vette át a labdát, és két szép csel után, 17 méterről a jobb felsőbe lőtt, 2-0.

A 76. percben a nem sokkal korábban beállt Takács kapott labdát a bal oldalon, remekül lőtt középre, Bakos érkezett a jobb oldalon és az ötösről lőtt a léc alá, 3-0.

Somogyi-lövésekkel fejeződött be a mérkőzés: 17 méteres próbálkozását Pergel hárította, 20 méterről leadott lövése centikkel kerülte el a kaput.

Pető Tamás: – Nem volt könnyű mérkőzés, szervezett csapat ellen játszottunk. A gyors vezetés túlságosan is megnyugtatta az együttest, de a cseréknek köszönhetően felpörgött a játékunk, újabb gólokat szereztünk. Akár nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna.

Tudósított: Bedő János. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!