Ajkán nem léphetnek aznap pályára

2023.05.03. 13:24

Eldőlt, hol játsszák a veszprémiek a „bajnoki döntőt”

A pápai Perutz Stadion ad otthon a labdarúgó NB III nyugati csoport legjobban várt összecsapásának ebben az idényben. A Veszprém-Tatabánya derbi valószínűleg a bajnoki címről dönt majd.

Horváth Gábor

Fotó: Gyarmati László

Már korábban eldőlt, hogy a Practical VLS Veszprém nem tud ideiglenes otthonában, Ajkán játszani a szezon utolsó fordulójában. Aznap, május 21-én ugyanis az NB II-es ajkaiak is hazai pályán szerepelnek, időpontot pedig nem lehet módosítani a zárókörben.

Az új helyszín szerdán lett végleges: a Veszprém-Tatabánya bajnokinak a pápai Perutz Stadion ad otthont.

A párosítás különleges, hiszen nagy valószínűséggel a bajnoki címről dönt majd. Emiatt komoly érdeklődés várható a találkozó iránt.

E sorok írásakor ugyan négy pont az éllovas Tatabánya előnye a második Veszprém előtt, ám utóbbinak van egy halasztott meccse, amelyet szerdán (ma) pótol. A Mór elleni bajnoki 17 órakor kezdődik Ajkán.

A folytatásban a Veszprém a Fehérvár II vendégeként lép pályára, majd a Komáromot fogadja. A Tatabánya a Zsámbékot látja vendégül, majd Nagykanizsára utazik.

A papírforma alapján az utolsó körben rendezendő derbi előtt egy pont lesz a különbség a felek között. Persze előfordulhat, hogy nem jön be a papírforma, valahol meglepetés születik de nagy valószínűség szerint a bajnoki cím sorsa Pápán dől majd el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!