Kid Rock and Roll SE Akrobatikus rock and roll egyesület

2023.06.26. 13:48

Európa-bajnoki ezüstérmet szereztek a veszprémi táncosok

Világkupát és Európa-bajnokságot rendeztek a napokban a fővárosban, ahol a világ legjobb párosai és formációi vettek részt. Az eseményen nagyszerű eredményekkel lett gazdagabb a veszprémi Kid Rock and Roll SE Akrobatikus rock and roll egyesület, tudta meg a VEOL.

Juhász-Léhi István

A Radnai Kristóf - Nagy Noémi páros a második helyen végzett az Eb-n, jobbra Bondor Virág edző Fotó: Kid Rock and Roll SE

 

Mint arról Bondor Virág, az egyesület vezetője beszámolt, a Rock It!, 4 Muskétás – Kid SE junior páros formáció ezüstérmet szerzett, és a dobogó második fokára állhatott a viadalon. 

- Hatalmas boldogság ez az Európa-bajnoki ezüstérem! - fogalmazott Virág. - Büszkék vagyunk a Radnai Kristóf - Nagy Noémi párosunkra és az egész csapatra! Szuperek voltatok!

Ugyanakkor Kristóf és Noémi kettőse a Világkupán egyéniben fantasztikus tánccal, 45 indulóból a 10. helyen végzett. A Fancies girls nagyformáció a rendkívül erős mezőnyben a középdöntőig jutott, ahol a 11. helyen zárta a versenyt. A Hári Olivér- Hebó Vivien children duó az első Világkupáján a 12. helyen végzett.

Az egyesület edzői: Kalmár Dóra, Bazsik Benjámin, Kuptsulik Tamás és Bondor Virág. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!