Tisztújítás

2023.07.09. 12:50

Új vezetők a Perutz FC élén

Éremosztóval egybekötött tisztújítást tartott a legutóbbi vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokságban ezüstérmes Perutz FC. Az összejövetelen elhangzott, a klub elnöke és ügyvezetője is távozik, a cél pedig az, hogy az egyesület stabilan működjön és minél több pápai és környékbeli fiatal jusson rendszeres játéklehetőséghez.

Haraszti Gábor

Kovács Ferenc (balra) és Felber Zoltán (jobbra) stabil, szerethető klubot szeretnének

Fotó: Haraszti Gábor/Napló

Az eseményen Kovács Zoltán országgyűlési képviselő és Áldozó Tamás polgármester is jelen volt, ők mutatták be a klub új elnökét, Kovács Ferencet és az új ügyvezetőt, Felber Zoltánt. Mindketten évtizedek óta jelen vannak a futball vérkeringésében, így a klubot, a játékosokat és a fennálló viszonyokat is jól ismerik. Kovács Zoltán beszédében megköszönte a távozó Bocskay László elnök és Glatz Lajos ügyvezető munkáját, a képviselő régóta szívén viseli a csapat sorsát, ahogy fogalmazott, 90 százalékban már kész a terv a csapat jövőjét illetően és bízik benne, hogy a Perutz továbbra is együtt fog működni a Pápai Egyesített Labdarúgó Clubbal. Áldozó Tamás polgármester biztosított mindenkit, hogy a város is ott lesz a sárga-kékek mögött és támogatja a vezetők és az edző munkáját.

– Még sok a teendő, de már látni a fényt az alagút végén – fogalmazott Kovács Ferenc, frissen kinevezett elnök. – Az alapoktól kezdve lépésről-lépésre szeretnénk haladni, egy igazi futballcsaládot szeretnénk kialakítani és egy olyan csapatot, melyre a szurkolók, a pápaiak, a város, a klub vezetői büszkék lehetnek.

Fotó: Haraszti Gábor/Napló

Az új elnök reményét fejezte ki, hogy új szponzorok, támogatók állnak be a klub mögé. A beszédeket követően a képviselő átadta a csapat tagjainak jól megérdemelt ezüstérmeiket. Az összejövetelen elhangzott, a csapat edzője Kun-Szabó Attila marad, a felnőtt kerettel pedig a PELC U19-es alakulata együtt fog készülni. A nyári alapozás július 10-én kezdődik, az első tétmeccs augusztus elején egy kupameccs lesz. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!