Labdarúgó NB III

2023.08.03. 11:58

A Balatonfüredi FC kétgólos vereséget szenvedett Bicskén

A második játékrész elején és a végén talált be a Bicske a Balaton-partiak kapujába, így Borgulya István csapata a második fordulóban elszenvedte első vereségét a labdarúgó NB III-ban.

Balogh Dávid

Ezúttal nem jött ki a lépés a füredieknek

Fotó: Nagy Lajos/Napló-archív

Bicskei TC–Balatonfüredi FC 2-0 (0-0)

Bicske. V.: Iványi G. Bicskei TC: Illés – Lakatos, Gaszner, Varga Sz. (Fördős 82.), Sóron (Torkos 91.), Varga B. (Savanya 62.) Szalai, Benke (Molnár 46.), Hirman (Száhl 62.), Gyurácz, Bozsoki.

Balatonfüredi FC: Erdélyi – Farkas (Lórántfy 78.), Szalai, Török, Major (Horváth 63.), Nagy B., Lasz, Pécseli, Bartha, Nagy R. (Hetesi 63.), Tóth. Edző: Borgulya István. 

Mind a két együttes győzelemmel kezdett a bajnoki rajton. A Bicske a Budaörsöt verte meg egy góllal, a fürediek pedig a Gyirmót II. csapatát szintén 1-0-ra múlták felül. 

A mérkőzés viszonylag eseménytelenül kezdődött, majd fokozatosan jöttek játékba a felek. Az első játékrész a helyzetek ellenére nem hozott találatot. Félidei fordulást követően a Bicske új játékosa (a múlt évben még az NB II-ben játszó) Szalai Dániel törte meg a jeget a 47. percben, 1-0. A Balaton-partiak próbálkoztak tisztességesen, de csak helyzetekig jutottak. Az i-re a pontot Bozsoki Imre tette fel a 94. percben büntetőből. Így Borgulya István együttese 2-0-s vereséget szenvedett a Fejér vármegyei csapat otthonában a labdarúgó NB III második játéknapján. Legközelebb a balatonfüredi együttes vasárnap a MOL Magyar Kupa első fordulójában lép pályára a Budaörs ellen 16.30-kor.   

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!