Osztrák és szlovén csapat jön

2023.08.07. 09:40

BKSE: két edzőmeccs, egy nap alatt

Két edzőmeccset játszott 24 órán belül a balatonfürediek NB I-es kézilabdacsapata, amely ezen a héten nemzetközi tornát szervez.

Horváth Gábor

György László legénysége legközelebb csütörtökön lép pályára Fotó: BKSE

Hazai pályán a Dabassal, idegenben a Csurgóval játszott felkészülési találkozót a Balatonfüredi KSE. Az első meccsen hat gólos sikert aratott György László legénysége, a másodikon eggyel kikapott.

A Dabas ellen frissen mozogtak a fürediek, a sérülésből visszatértek és az új igazolások is jó teljesítményt nyújtottak. A csurgói mérkőzés első félidejében folytatta lendületes játékát a BKSE, a szünet után viszont már érződött a fáradtság a csapaton.

Eredmények: BKSE-Dabas 30:24, Csurgó-BKSE 27:26 (8:15).

Balatonfüred ezen a héten nemzetközi kézilabdatornának ad otthont, csütörtökön és pénteken az osztrák Köflach, a szlovén Trimo Trebnje, és a Ferencváros vendégeskedik a városban. Az első napon, 17 órai kezdettel a Köflach és a Ferencváros, 19 órakor pedig a Balatonfüredi KSE és a Trebnje játszik elődöntőt egymással. A vesztesek másnap 16 órakor találkoznak a bronzmeccsen, a finálét pedig pénteken 18 órától rendezik. A torna helyszíne a Forrás Sportpark lesz. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!