Hétközi fociforduló

2023.08.29. 10:48

Budaörsön játszanak a veszprémiek

A Veszprém Budaörsre látogat, a Balatonfüredi FC hazai környezetben szerepel a labdarúgó NB III ötödik fordulójában, szerdán.

Horváth Gábor

A Balatonfüredi FC (piros-fehérben) hazai pályán szerepel szerdán

Fotó: Nagy Lajos/Napló-archív

Az előző hétvégén nem rendeztek bajnoki fordulót a labdarúgó harmadik vonalban, ezen a héten viszont két játéknap is lesz. Az északnyugati csoport ötödik fordulójában, szerdán a Practical VFC Veszprém a Budaörs vendége lesz, a találkozó 17.30-kor kezdődik.

A bakonyiak – akik hétvégén magabiztosan jutottak tovább a Magyar Kupában - még nem kaptak ki ebben a szezonban, három siker mellett egy döntetlenjük van, ezzel másodikak a tabellán a hibátlan Tatabánya mögött. Érdekesség, az előző szezonban is sokáig festett hasonlóan a tabella, az utolsó fordulóban azonban előzött a Veszprém és megszerezte a bajnoki címet.

A Budaörs – amely tavaly stabil középcsapat volt - három vereséggel indította az évadot, legutóbb aztán nyerni tudott, a Csornát fektette két vállra. Ezzel csak a 14. helyen szerénykedik az együttes.

A Balatonfüredi FC a 11. pozícióból várja a játéknapot, az alakulat az előző három körben csupán egy pontot gyűjtött, igaz, erős vetélytársakkal (Tatabánya, Dorog, Bicske) küzdött. A BFC most előrébb léphet, hiszen ellenfele, a Csorna nem tartozik a legyőzhetetlen kategóriába, a csapat legutóbbi két bajnokiján alulmaradt, három ponttal a 12. helyet foglalja el a tabellán. A bajnoki 17.30-kor kezdődik Balatonfüreden. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!