Kézilabda

2023.08.20. 09:07

Első góljait lőtte a Telekom Veszprémben a magyar szélső

Lejátszotta második mérkőzését a portugál Viseuban rendezett felkészülési tornán a Telekom Veszprém kézilabdacsapata.

Horváth Gábor

Az első portugáliai mérkőzésén a Benfica ellen nyerő (37-23) bakonyiak a második napon az FC Porto csapatával mérték össze tudásukat.

Változatos, fordulatos meccset játszottak a felek. A portugálok többször is megléptek a Veszprémtől, ám a hajrá Momir Ilics legénységének sikerült jobban.

A Telekomnál Szergej Koszorotov volt a legeredményesebb, a nyáron igazolt orosz átlövő kilencszer volt eredményes. A fiatal balszélső, Bőti Dominik először talált be a veszprémi felnőtt csapat színeiben, ő végül két találatig jutott.

A bakonyiak augusztus 24-én játsszák utolsó edzőmeccsüket ezen a nyáron, ekkor a lengyel Kielce lesz a vendégük. A 2023/2024-es szezon első tétmérkőzése augusztus 26-án lesz, a Telekom a Gyöngyöst látja vendégül az NB I első fordulójában.

Eredmény: Telekom Veszprém–FC Porto 34-31 (17-18). Telekom Veszprém: Biosca, Corrales, Nagy B. – J. Omar, Sandell 1, Nilsson 1, Ligetvári 1, Marguc 3, Remili 1, Mahé 4, Bőti 2, Pesmalbek 1, Vajlupau 4, Casado 2, Fabregas 5, Koszorotov 9.

FC Porto: Fontes, Rema – Valdés 2, Sousa, Iturriza 4, Fernandez, Silva 2, Salina 3, Plaza 3, Costa, Soumaré, Fernandes, Branquinho, Llamazares 5, Areia 2, Laeso 4, Oliveira 4, Magalhaes 2.

Kiállítások: 2, ill. 12 perc.

Hétméteresek: 7/4, ill. 2/2. HG



 

képalá:

Ludovic Fabregas ötször volt eredményes Fotó: Telekom Veszprém

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!