360 perc után kapott gólt a címvédő

2023.09.15. 11:52

Meglepetés: az Úrkút már nem hibátlan, a Fűzfő még igen

A címvédő Úrkút már nem száz százalékos a Veszprém vármegyei labdarúgó első osztályban. Meglepetésre ezt a Fűzfői AK mondhatja el magáról.

Horváth Gábor

Megszakadt az úrkútiak góltalansági sorozata

Fotó: Nagy Lajos

Elhalasztott bajnokit pótoltak nemrég a vármegye I-ben, a találkozón az Úrkút SK és a Balatonalmádi SE döntetlent játszott.

Izgalmasan alakult az összecsapás, a vendégek szereztek vezetést, ezt három úrkúti gól követte, a végén viszont Jánó Márton duplájával egalizált az Almádi. A címvédő így négy siker után játszott egy döntetlent. Érdekesség, hogy az Úrkút SK kapuja eddig ebben az idényben bevehetetlen volt, 360 kapott gól nélküli perc után a Balaton-partiak „avatták fel” Kádár Balázs hálóőrt.

Így a Fűzfői AK maradt a mezőny egyetlen hibátlan csapata, a FAK négy meccs után áll száz százalékos mérleggel. A második helyen, az éllovas továbbra is az Úrkút.

Eredmény: Úrkút SK-Balatonalmádi SE 3-3 (2-1). Úrkút. V.: Nedvesi. Úrkút SK: Kádár – Lang, Uj, Kalapács, Zágor, Varga (Márton, 85.), Papp, Szedlacsek (Buchwald, 55.), Boromisza D. (Udvardi M., 64.), Bognár, Král.

Balatonalmádi SE: Borda – Kovács, Markó, Farkas, Ács, Horváth, Gerendai (Jánó, 37.), Hoffer, Matejkó, Bencsik, Piri (Bodnár, 86.).

Gólszerző: Uj (29.), Zágor (32., 46.), ill. Markó (23.), Jánó (62., 84.).

A vármegye I hétvégi programja, szombat, 16.00: FAK-Tihany, Sümeg VSE-Úrkút, Devecser-Pét, Balatonfüredi USC-Magyarpolány, Zirc-Szentantalfa. Vasárnap, 16.00: Csetény-Várpalota, Gyulafirátót-Perutz FC, Balatonalmádi-Ajka Kristály. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!