Folytatódik a foci NB III

2023.09.22. 09:35

Remek formában lévő csapatot fogad a Veszprém

A hosszú ideje veretlen Gyirmót II. lesz a Veszprém ellenfele a labdarúgó NB III nyolcadik fordulójában. A balatonfürediek vasárnap Sopronba utaznak.

Horváth Gábor

A Veszprém pályaválasztó, a Balatonfüred vendég lesz a nyolcadik körben Archív fotó: Haraszti Gábor

Előző hat bajnokiján nem talált legyőzőre a Gyirmót FC Győr II. a labdarúgó harmadik vonal északnyugati csoportjában. A veszprémiekről ez nem mondható el, a bakonyi csapat a szünet előtt (öt siker után) a Puskás Akadémia II. vendégeként alulmaradt, ám így is második a tabellán, mindössze gyengébb gólkülönbsége miatt szorul a Tatabánya mögé. A gyirmótiak a negyedik helyen állnak, két ponttal kevesebbet szerezve, mint a Veszprém. Nagy csata várható tehát a pápai Perutz Stadionban, ahol vasárnap 16 órakor indul útjára a labda.

A Gyirmót II. csapatát ebben az idényben csak az a Balatonfüredi FC tudta legyőzni, amely az előző körben szép sikert aratott (BFC-Kelen SC 1-0), s ezzel feljött a hetedik helyre. A Balaton-partiak most a 11. Caola Sopron vendégei lesznek (vasárnap, 16.00). A Füred vendégként még nem szerzett idén pontot, most annak ellenére megszakíthatónak tűnik a rossz sorozat, hogy a soproniak inkább hazai pályán eredményesek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!