Futsal NB I

2023.11.09. 13:21

A lila-fehérek érkeznek Veszprémbe

Az Újpest elleni hazai meccsel folytatja szereplését az 1. Futsal Club Veszprém az NB I-ben. Fehér Zsolt tanítványai pénteken 18.30-kor lépnek pályára.

Horváth Gábor

A veszprémiek a pénteki bajnoki esélyesei

Fotó: Fülöp Ildikó/Napló-archív

A veszprémiek – akik legutóbb magabiztosan, 8-3-ra verték meg az újonc Maglódot – a tabella második helyén állnak a futsal NB I-ben. A csapatnál csak a címvédő Haladás VSE szerzett több pontot, a szombathelyiek négyegységnyi előnnyel vezetnek.

Az Újpest FC-220Volt jelenleg hetedik a tabellán, a fővárosi lila-fehérek négy siker mellett kétszer döntetlent játszottak, ötször kikaptak. Az előző körben 7-1 arányban maradtak alul a Nyírbátor vendégeként.

Az Újpest és a Veszprém az aktuális bajnokság nyitányán találkozott legutóbb egymással, az UTE Atlétikai Stadionban a vendégek szerezték meg a pontokat, méghozzá elég magabiztosan, 6-2-re győztek.

Most pénteken is a bakonyiak a találkozó esélyesei. A 12. forduló további párosításai: DEAC-Maglód, PTE-PEAC – Nyíregyháza, Nyírbátor-Berettyóújfalu, Aramis-Kecskemét, Magyar Futsal Akadémia-Haladás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!