Labdarúgó NB III.

2023.11.25. 08:01

Így telelhet az élen a veszprémi labdarúgócsapat

Horváth Gábor

A veszprémiek készülnek az őszi hajrára

Fotó: Nagy Lajos/Napló

Elérkezett az idei utolsó forduló a labdarúgó NB III-ban, a veszprémiek idegenben zárják a 2023/2024-es szezon őszi részét.

A 17. fordulóval zárul a futball NB III idei küzdelemsorozata. A tabella második helyén álló Practical VSC Veszprém vasárnap Szombathelyre utazik, a Szombathelyi MÁV Haladás VSE lesz az ellenfele. A bakonyiak jó formában vannak, október elseje óta veretlenek, azóta hét bajnokin négyszer győztek, háromszor ikszeltek. Ha az utolsó öt meccset nézzük négy siker és egy döntetlen a mérleg. Pető Tamás csapata joggal pályázik a három pontra a kieső zóna határán egyensúlyozó szombathelyiek otthonában is. A MÁV Haladás VSE négy forduló óta nyeretlen, legutóbb szerzett egy pontot, de a sereghajtó Csorna ellen minden bizonnyal többre számítottak a vasiak.

A veszprémiek augusztusban 2-0-ra verték a szombathelyi alakulatot. A Practical VSC lemaradása jelenleg két pont az éllovas Tatabánya mögött, tehát utóbbi botlása is kell ahhoz, hogy a tabella tetején teleljenek Pető Tamásék. A tatabányaiak ezen a játéknapon az utolsó előtti, 15. helyen álló ZTE FC II. vendégei lesznek.

A 17. forduló programja az NB III északnyugati csoportjában, vasárnap, 11.00: ETO Akadémia-Csornai SE, Puskás Akadémia II.-Gyirmót FC Győr II., 13.00: Komárom-Kelen SC, Szombathelyi MÁV Haladás VSE-Veszprém, ZTE II.-Tatabánya, Budaörs-Dorog, Balatonfüred-Bicske, Sopron-III. Ker. TVE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!