Labdarúgó NB II

2023.11.17. 10:43

Kilenc góllal küldték haza az ellenfelet az ajkai hölgyek

Könnyed, kiütéses sikert aratott az FC Ajka a női labdarúgó NB II legutóbbi fordulójában. A pápaiak szombaton akár megdönthetik ezt a gólesőt, most ők találkoznak a sereghajtóval. Az ajkaiak vasárnap Pécsre látogatnak.

Horváth Gábor

A Martonvásárt fogadta az FC Ajka a női labdarúgó NB II 10. fordulójában és nem sokáig volt kérdés, hogy mely csapat szerzi meg a pontokat. Hered Petra a negyedik és az ötödik percben is a kapuba talált, az első félidőt követően pedig már 6-0 állt az eredményjelzőn. Hered még a szünet előtt triplázni tudott, mellette Tamás-Kovács Bernadett, Csik Barbara és Császár Flóra volt eredményes. A folytatásban még háromszor került a labda a sereghajtó martonvásáriak hálójába, Tamás-Kovács belőtte második gólját, majd Fogl Adrienn és Galambos Doroti talált be.

Az FC Ajka hetedik a nyugati csoport tabelláján, vasárnap 13 órai kezdettel a második helyen álló PMFC vendége lesz a csapat.

A hibátlanul első Pápai ELC ezúttal szabadnapos volt, a nyolc meccs alatt mindössze egyetlen gólt kapó éllovas szombaton (13.00) a Martonvásárt fogadja.

Eredmény: FC Ajka-Martonvásár 9-0 (6-0). Ajka, v.: Gaál. FC Ajka: Császár (Hidi, 46.) - Schultz, Szájli (Daru, 46.), Tömböl, Tamás-Kovács (Simon, 72.), Fogl, Csik (Vajas, 72.), Kádi, Hered (Galambos, 62.), Vattai, Császár. Edző: Sipos Tamás. Gólszerző: Hered (4., 5., 45.), Tamás-Kovács (21., 58.), Csik (28.), Császár (43.), Fogl (62.), Galambos (76.). 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!