Tizenkét góllal hangoltak

2023.11.24. 13:12

Most következik a nagy meccs Pápán

Kiütéses sikerrel hangolt a szombati derbire a Pápai ELC a női labdarúgó NB II-ben. Az ajkaiak kikaptak, ráadásul sérülés miatt elveszítették egyik legjobbjukat.

Horváth Gábor

Az éllovas PELC a bajnokság 11. fordulójában 12 góllal verte meg a sereghajtó Martonvásárt idegenben. A vendégeknél András Anita triplázott és négy csapattársa is duplázni tudott. A pápaiak most rangadóra készülnek, hiszen a második PMFC-t látják vendégül a Perutz Stadionban (kezdés: szombat, 12.00).
Az FC Ajka legutóbb épp a PMFC vendége volt, a pécsiek magabiztos sikert arattak. A vendégek ráadásul elveszítették egyik legjobbjukat, a házi gólkirály Hered Petra sajnos súlyos sérülést szenvedett. Az ajkaiak szombaton 14 órai kezdettel a Nagykanizsát fogadják.
Eredmények: Martonvásár-PELC 0-12 (0-7), gólszerző: András 3, Pődör, Buzdor, Németh O. és németh Zs. 2-2, Balogh. PMFC-FC Ajka 6-0 (2-0). 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!