Vereség a derbin

2023.12.15. 10:32

A második helyen állnak a női futsalosok

Kikapott az Almásfüzitőtől, a tabella második helyén áll a VESC a női futsal NB II nyugati csoportjában.

Horváth Gábor

Ezúttal sajnos alulmaradtak a veszprémiek

Fotó: Fülöp Ildikó

A veszprémiek az idei utolsó körben hazai pályán elveszítették az Almásfüzitői SC elleni rangadót. Az idényben ez volt az első veresége  a csapatnak, amely a bajnokságban emellett két sikert ért el, egyszer játszott döntetlent.

Eredmény: VESC–Almásfüzítői SC 3-4 (1-4). Veszprém. V.: Pintér, Rogácsi, Kun. VESC: Mecséri S. – Keppel, Drexler-Kalász, Fogl, Csomai. Csere: Farkas, Tóta, Valter, Nagy V., Fleck, Szücs, Jarjabka, Tömböl, Molnár E.

Gólszerző: Csomai 2, Fleck, ill. Tóth, Kovács, Katona 2.

A bajnokság állása: 1. Almásfüzitő 10 pont, 2. VESC 7, 3. Nagykanizsa 7, 4. ELTE-BEAC 6, 5. Hatvan 4, 6. Kecskemét 4, 7. Máltai SE 0, 8. Kiskunhalas 0.

Az ötödik fordulót január 13-án rendezik, a veszprémiek a Hatvan vendégei lesznek. A VESC és a Hatvan előbb is találkozik egymással, előrehozott bajnokin, december 16-án fogadják a bakonyiak riválisukat. A találkozó 16 órakor kezdődik a Március 15. úti sportcsarnokban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!