Ünnepeltek a sakkozók

2023.12.31. 14:03

Gaál Zsóka nevelőklubja vendége volt

Évértékelő rendezvényt tartott a Tapolca VSE sakkszakosztálya, az eseményre, a klub neveltjeként, meghívást kapott Gaál Zsóka válogatott sakkozó is.

Horváth Gábor

Remek hangulatú partit játszott egymással Gaál Zsóka és Navracsics Tibor

Forrás: Facebook/Gaál Zsóka

- Nevelőegyesületem, a Tapolca VSE Sakkszakosztályának évértékelő rendezvényére kaptam meghívást. Boldogság volt felidézni az ott eltöltött 7 évet, ami igazán eredményesen sikerült. A Csermák József Rendezvénycsarnok falán találkoztam a 8 éves önmagammal. Ez nagyon kedves! Köszönöm Dobó Zoltán polgármester úrnak, Rédli Károlynak, Puskás Ákosnak, Paréj Józsi bácsinak, Istvándi Lajos és Kosztolánczi Gyula nevelőedzőimnek! - emlékezett meg a rendezvényről Gaál Zsóka hivatalos Facebook-oldalán.

A 16 éves ajkai válogatott sakkozó kiemelte, egyik példaképének, Mádl Ildikó kétszeres olimpiai bajnoknak is a tapolcai sakkszakosztály volt a nevelőegyesülete. Nagyon örül, hogy ismét tudtak találkozni és egy jó beszélgetni. Természetesen az eseményen a sakktáblák is előkerültek, Gaál Zsóka többek között játszott egy partit az ünnepség díszvendégével, Navracsics Tibor területfejlesztési miniszterrel. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!