Labdarúgás

2023.12.20. 08:00

Megvan az új csapata a korábbi ajkai edzőnek

Kis Károly 2018-ban, majd 2019-től 2022-ig irányította a labdarúgó NB II-ben szereplő FC Ajkát. A vezetőedző ismét kispadra ülhet, ugyanis bejelentette szerződtetését az NB II-es Tiszakécske.

Balogh Dávid

Kis Károlyék májusban csaphatnak össze az Ajkával

Fotó: Tiszakécskei LC

Kis Károly rutinos edzőnek számít. A 2010-11-es szezonban a Paks vezetőedzőjeként az NB I-ben ezüstöt, a Ligakupában pedig aranyérmet szerezett. Öt évvel ezelőtt egy kis ideig még az angyalföldi Vasast is irányította.

A mátraballai tréner 2019-ben visszatért Ajkára, és egy stabil NB II-es együttest csinált a zöld-fehérekből. Múlt év őszén jött egy rossz széria a csapat számára, ami a vezetőedző állásába került, azóta nem volt csapata.

A Tiszakécskei LC a hivatalos oldalán jelentette be Kis Károly szerződését, amit két és fél évre írtak alá a felek. A sárga-kékek sincsenek jelenleg könnyű helyzetben, ugyanis a kiesést jelentő 15. helyen telelnek.

A Tiszakécske jelenlegi keretében három olyan játékos is van, akik pályára léptek Kis Károly irányítása alatt, ajkai színekben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!