Visszatekintő

2023.12.31. 17:06

Sport: erről írtunk 2023 februájában

Év végi összefoglaló sorozatunkban havi bontásban vesszük számba a legérdekesebb sporttémákat. Ez történt 2023 februárjában.

Horváth Gábor

Csattant a csók: Szerelmes Füred futóverseny, Balatonfüred

Fotó: Nagy Lajos/Archív

A Telekom Veszprém fegyelmi okok miatt elküldte szerb játékosát, Petar Nenadicsot. Az irányító/átlövő február 16-án, a német Magdeburg elleni idegenbeli Bajnokok Ligája mérkőzésen szerepelt utoljára az együttesben. Azon a találkozón már második alkalommal volt probléma a rutinos kézilabdázóval.

A 2023-as futóprogramból sem hiányozhatott a Szerelmes Füred elnevezésű esemény, amely ezúttal is több száz embert mozgatott meg a szerelmesen napja alkalmával. A mindig fantasztikus hangulatú balatonfüredi megmérettetésen kicsik, nagyok, idősebbek egyaránt rajthoz álltak.

Dániai vereséggel zárta a kézilabda Európa-liga csoportkörét a Balatonfüredi KSE, amely egy-egy sikerrel és döntetlennel, illetve nyolc vereséggel végzett a nemzetközi sorozatban.

 


 


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!