Elkezdik a felkészülést

2024.01.07. 18:00

A Fradival is játszik a veszprémi futballcsapat

Január 8-án, hétfőn belekezd a téli munkába a Practical VSC Veszprém NB III-as labdarúgócsapata. Pető Tamás legénysége hat edzőmeccset vív a bajnoki rajtig.

Horváth Gábor

A veszprémiek február végén játsszák első idei tétmeccsüket

Fotó: Archív: Nagy Lajos

A Practical VSC Veszprém a második helyen telel a labdarúgó harmadosztály északnyugati csoportjában. A címvédő bakonyiak hátránya két pont az éllovas Tatabánya mögött. A küzdelemsorozat március 3-án folytatódik, a gárda aznap az ETO Akadémiát fogadja.

Nem ez lesz az idei első tétmeccse a Veszprémnek, amely a Magyar Kupa ötödik körében az NB I-es Kecskeméttel csap össze. A mérkőzésnek Ajka ad otthon február 28-án.

Addig sok munka vár Pető Tamás fiaira, akik az edzések mellett a tervek szerint hat felkészülési találkozón lépnek pályára.

A sort Ajkán kezdik január 27-én, aztán az ESMTK vendégei lesznek, a Balatonlellét és a Balatonfüredi FC-t fogadják, majd az FTC II. és a Fehérvár FC II. otthonában szerepelnek.

Az edzőmeccsek pontos programja, január 27., 13.00: FC Ajka-Veszprém. Február 7., 13.00: ESMTK-Veszprém. Február 10., 11.00: Veszprém-Balatonlelle. Február 14., 15.00: Veszprém-Balatonfüredi FC. Február 17., 11.00: Ferencváros II.-Veszprém. Február 24., 11.00: Fehérvár FC II.-Veszprém.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!