Micsoda csobbanás volt!

2024.01.20. 13:26

Fagyos téli napon fürdőztek a Balatoni Jegesmedvék

Pribék István tréner vezetésévek mínusz háromfokos hőmérsékletben, félfokos Balatonban mártóztunk meg a Balatoni Jegesmedvékkel Balatonalmádiban, a Budatava strandon az elmúlt hétvégén.

Kovács Erika

Fotó: Kovács Erika

A kitűnő közösséghez ezúttal az egész országból csatlakoztak érdeklődök, köztük több kezdő is. Azt mondták, örömmel csatlakoztak ehhez a kitűnő, jó kedélyű közösséghez, másfelől télen is szeretnék élvezni, látni a Balaton szépségeit, a hideg vizes fürdőzés pedig igazi kihívást, különleges élményt kínál.

A napsütés mindenkinek jólesett, de a téli hidegben így is embert próbáló volt a fürdőzés. Viszont különleges élménnyel ajándékozta meg a résztvevőket, és később páratlan frissességet, energiát, erőt is adott mindenkinek.

Fotó: Kovács Erika

Természetesen, ahogy minden alkalommal, ezúttal is speciális légzéssel, valamint parti tornázással készültünk, illetve hangolódtunk a hideg vizes fürdőzésre a Balatonnál, amelyre ezúttal is többen télikabátban, sálban, kesztyűben voltak kíváncsiak a mólónál.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!