Rangadó előtt állnak

2024.01.23. 10:15

Megszerezték a pontokat a veszprémiek

Győzni tudott az 1. Futsal Club Veszprém, amely a sereghajtó otthonában szerezte meg a pontokat az NB I-ben.

Horváth Gábor

veszprémi csapatra még két meccs vár az alapszakaszban

Fotó: Fülöp Ildikó/Napló-archív

Magyar Futsal Akadémia-1. FC Veszprém 1-2 (1-1)

Budapest. V.: Borbás, Fehérvári, Minda. Magyar FA: Vincze – Módly M., Fábián, Bokor, Lőrincz. Csere: Gaylhoffer, Szabó D., Véghelyi, Joó, Boznánszky, Módly D., Vas, Nguyen. Edző: Boznánszky Gábor.

1. FC Veszprém: Spandler – Tatai, Fridrich, Dorogi, Gerencsér. Csere: Koncsol, Ábrahám, Bencsik Á., Gavrilovics, Bognár, Fellembek, Kiss M., Lux B. Edző: Fehér Zsolt.

Az esélyeknek megfelelően korán, már a második percben vezetést szerzett a vendégcsapat, Gerencsér Antal volt eredményes, a center a tizedik találatát jegyezte ebben a szezonban, 0-1.

Nem esett szét a házigazda, őt a 13. percben, Lőrincz Máté révén, egyenlíteni tudott, 1-1. Több gól nem esett az első játékrészben, így döntetlenről folytatódott a küzdelem.

A Magyar Futsal Akadémia egyre bátrabban játszott, közel volt ahhoz, hogy megszerezze a vezetést, de nem tudott a kapuba találni, sokszor Spandler akadályozta meg a gólszerzést egy-egy nagy védést bemutatva.

Az 1. FCV-nek szüksége volt a pontokra és meg is rázta magát a csapat, a 27. percben Fellembek Zétény helyezett a kapuba, 2-1. Ezzel pedig meg is nyerte a találkozót a vendégcsapat.

A bakonyiak csütörtökön a címvédő és éllovas Haladást fogadják, majd jövő héten a Maglód vendégeként zárják az alapszakaszt.

A 20. forduló eredményei: DEAC – PTE-PEAC 3-1, Nyírbátor-Haladás 1-3, Újpest-Nyíregyháza 2-2, Berettyóújfalu-Kecskemét 6-3, Maglód-Aramis 1-2.

A bajnokság állása: 1. Haladás 57 pont, 2. Berettyóújfalu 42, 3. Veszprém 42, 4. Nyíregyháza 39, 5. Kecskemét 38, 6. DEAC 27, 7. Aramis 26, 8. Nyírbátor 25, 9. Újpest 22, 10. PTE-PEAC 12, 11. Maglód 11, 12. Magyar FA 4.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!