Labdarúgás

2024.02.26. 10:41

Tovább szárnyal az Ajka

Az FC Ajka immáron ötödik győzelmét aratta zsinórban a labdarúgó NB II-ben, és feljött a tabella 12. helyére.

Balogh Dávid

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Veszprém vármegyei együttes vasárnap a Pécs otthonából egy félpályás góllal hozta el a három pontot. Schindler Szabolcs együttese jelenleg az egész NB II-es mezőnyben, a legjobb formával rendelkezik, ugyanis öt mérkőzéses győzelmi szériában vannak, ráadásul a legutóbbi három meccsükön gólt sem kaptak. A fordulóban nagy meglepetésre kikapott a Honvéd a kiesés elől menekülő Siófoktól, valamit a Vasas is csak egy ponttal gazdagodott Kazincbarcikán. 

Bombagól döntött az ajkai meccsen
Bombagól döntött az ajkai meccsen
Fotó: Gyarmati László/archív

Eredmények: Szeged-Csanád Grosics Akadémia - BVSC-Zugló 2-0 (1-0), Kolorcity Kazincbarcika SC-Vasas FC 1-1 (0-1) , Szombathelyi Haladás-Tiszakécskei LC 2-1 (1-0) , Soroksár SC - HR-Rent Kozármisleny 2-1 (1-0) , Budafoki MTE-Aqvital FC Csákvár 1-2 (0-0) , Credobus Mosonmagyaróvár-Gyirmót FC Győr 2-2 (1-1) , Pécsi MFC-FC Ajka 0-1 (0-0) , Budapest Honvéd-BFC Siófok 0-1 (0-0). 

Hétfőn lapzártánk után játsszák a Nyíregyháza-ETO FC Győr rangadót.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!