Foci vármegye I.

2024.03.09. 10:11

Almádiban játszik rangadót az éllovas

Az éllovas és a harmadik helyezett találkozója a forduló rangadója hétvégén a labdarúgó vármegye I-ben.

Horváth Gábor

A jó formában lévő Fűzfői AK ma Sümegen szerepel Fotó: Fülöp Ildikó

A 18. fordulóval folytatódik a küzdelem a vármegyei első osztályban. Az éllovas úrkútiak vasárnap a harmadik helyen álló Balatonalmádi SE vendégei lesznek. Az Úrkút SK meggyőző sikerrel kezdte a tavaszt (a Zirc ellen), a Balaton-partiak viszont derbit buktak az idei első körben, Pápán kaptak ki. Az Almádi ezzel együtt minden bizonnyal komoly ellenállásra lesz képes az egyébként esélyesebb vendégekkel szemben, izgalmas meccsre van kilátás.

A Fűzfői AK a második a tabellán, a FAK az ötödik Sümeg VSE otthonában szerepel. Mindkét alakulat sikert ünnepelhetett az előző körben, így önbizalommal telve várja az összecsapást. A fűzfőiek nagyobb lendületben vannak, a hazai pálya előnye viszont a sümegiekkel lesz.

A negyedik helyen tanyázó Pápai Perutz FC szintén érdekes bajnoki előtt áll, a csapat a Balatonfüredi USC-hez látogat. A BUSC idén nem fut jó szezont, csak 10. a tabellán, de a gárda – különösen otthon – továbbra is ütőképes és bárkit meg tud szorongatni, így egyáltalán nem lefutott a meccs.

A játéknap programja egy alsóházi rangadót is tartogat: a 13. Gyulafirátót a 14. Csetényt fogadja. A felek között két pont a különbség.

A 18. forduló párosításai és programja, szombat, 14.30: FC Zirc-Péti MTE, Devecser SE-Várpalotai BSK, Sümeg VSE-Fűzfői AK, Tihanyi FC-Ajka Kristály SE. Vasárnap, 14.30: Szentantalfa NVSE-Magyarpolány SE, Balatonalmádi SE-Úrkút SK, Balatonfüredi USC-Pápai Perutz FC, FC RAC-Csetény SE.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!