Területi verseny

2024.03.12. 09:00

Parádésan kezdte az évet a veszprémi Kid Rock and Roll SE

Hat arany-, egy ezüst- és négy bronzérmet szerzett a Kid Rock and Roll SE a hétvégi veszprémi területi versenyen, miközben 15 formációjuk és 2 párosuk is döntőt táncolt a viadalon, tájékoztatta a Naplót és a veolt a klub.

Juhász-Léhi István

Bondor Virág, a Kid Rock and Roll Sportegyesület vezetője nem is titkolta, nagyon büszke a csapatra, akik közül aranyérmes lett a Radnai Kristóf–Nagy Noémi junior páros, a Sweeties junior kisformáció, a Prodiy Project ladies contact style kisformáció, a Fancies girls nagyformáció, a No Way ladies nagyformáció és a Baby Dolls ladies contact style nagyformáció. Ezüstérmes lett a Szupercsajok children nagyformáció.

A Flame girls nagyformáció bronzérmet szerzett
Fotó: Kid Rock and Roll SE

A harmadik helyen végzett a Hári Olivér–Hebó Vivien children páros, a Sárkányrock juveniles kisformáció, a Dreamers junior kisformáció és a Flame junior nagyformáció. 4. hely: Kalóz Rock children kisformáció, Dolly Rolls junior kisformáció, Heroes ladies dance plus kisformáció. 5. hely: Wonder Girls juveniles kisformáció. 6. hely: Temptation ladies dance kisformáció.

Felkészítők: Kalmár Dóra, Espár Lilla, Kővári Kitti, Barta Noémi, Bondor Virág és Bánhidi Dániel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!