1. FCV-Pécs kupameccs

2024.04.03. 13:55

Alapember távozott a veszprémi futsalosoktól

Miközben a Pécs elleni Magyar Kupa-visszavágóra készül, egy alapember távozását jelentette be az 1. Futsal Club Veszprém.

Horváth Gábor

Beszámoltunk róla, a veszprémi futsalcsapat magabiztos, 5-1-es sikert aratott a PTE-PEAC otthonában a labdarúgó Magyar Kupa negyedik körében. A veszprémi visszavágó formalitásnak tűnik, hiszen a szintén NB I-es pécsiek gyengébb erőt képviselnek annál, hogy mínusz négy gólról meglepetést okozzanak a Március 15. úti csarnokban.

Fridrich Dávid négy év után távozott Veszprémből
Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

A sorozat legjobb nyolc csapata közé jutásról döntő forduló második körében a bakonyiak szerdán 18.30-as kezdéssel fogadják a baranyaiakat.

Az 1. FCV időközben bejelentette Fridrich Dávid távozását, a felek közös megegyezéssel szerződést bontottak. Fridrich négy éven át erősítette a csapatot, amelynek alapembere volt. A 30 esztendős futsalos annak idején Dunaújvárosból igazolt Veszprémbe, amellyel két bajnoki bronz mellett Magyar Kupát nyert, és ahonnan most szezon közben távozik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!