A mozgás éve 2024

2024.06.11. 17:00

A Mozgás éjszakájára várnak mindenkit

2024-ben, a mozgás évében Tapolca is része a Mozgás éjszakája 2024 programnak.

Tóth B. Zsuzsa

Az ingyenes eseményre a Csermák József Rendezvénycsarnok  június 14-én, pénteken 19 órától másnap hajnali 2 óráig komplex sportprogrammal várja a sportbarátokat, mozogni vágyókat.

A Mozgás éjszakáján a labdarúgó Európa-bajnokságot 15 négyzetméteres LED-falon követhetik nyomon az érdeklődők
Fotó: rendezvénycsarnok

A Miniszterelnökség aktív Magyarországért felelős államtitkársága írta ki a Mozgás éjszakája 2024 programot, amelyben országszerte számos helyen egy időben lesz elérhető az éjszakai sportrendezvény. Az esemény célja népszerűsíteni az egészséges, sportos életvitelt, minél többeknek biztosítani sportolási lehetőséget az éjszaka folyamán egy jó hangulatú rendezvény keretei közt, korosztálytól függetlenül. Több mint tíz sportág gyakorlására, kipróbálására nyílik lehetőség a Csermák József Rendezvénycsarnokban, illetve annak környezetében. Indul különböző távokon például kerékpártúra, természetjárás, gyalogtúra, futás. Lehetőség nyílik kispályás labdarúgásra, teqballozásra, streetballra, néptáncra, asztaliteniszezésre, görkorcsolyázásra, harcművészetek kipróbálására, jógázásra, és lesznek fitneszprogramok is. 

Az esemény ideje alatt a labdarúgó-Európa-bajnokságot a helyszínen 15 négyzetméteres LED-falon követhetik nyomon az érdeklődők. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában