Badacsonytomaji Sportegyesület

2024.06.20. 16:00

Évadzáró bankett focival, vacsorával

A napokban rendezték meg a Badacsonytomaji Sportegyesület csapatainak évadzáró bankettjét, ahol a foci és a szórakozás is teret kapott.

Szijártó János

A badacsonytomaji sportpályán az utánpótlás-együttesek mérkőzései után a felnőtt csapat tagjai, az elnökségi- és bizottsági tagokkal, szülőkkel, szurkolókkal kiegészülve közös vacsorát fogyasztottak el oldott hangulatban. 

A badacsonytomaji sportpályán az utánpótlás együttesek mérték össze tudásukat az idei évadzáró részeként
A badacsonytomaji sportpályán az utánpótlás-együttesek mérték össze tudásukat az idei évadzáró részeként
Forrás: szervezők

A bőséges menüről, valamint a folyadékról az egyesület és szimpatizánsai együtt gondoskodtak, volt gyros, rántott hús, csónakburgonya, tócsi, tarja, sütemény és palacsinta is készült a behűtött italok mellé. Az eseményen Kalincsák Ferenc edző mondott köszöntőt, majd értékelte a 2023/2024-es idényt, valamint a tervekről, teendőkről is szólt. A folytatásban Török Zoltán alpolgármester irányításával a májusfa kivétele, kitáncolása is megtörtént. Az este zeneszóval, derűs beszélgetésekkel zárult. Néhány hét szünet után július közepén sportorvosi vizsgálat vár a játékosokra, majd focitábort szerveznek a gyerekeknek. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában