Észt siker Veszprémben

2017.11.21. 19:06

Három kategóriában rendeztek asztalitenisz-versenyt

Félszázan vettek részt a Veszprémi Asztalitenisz SE által szervezett versenyen, az indulók három kategóriában mérték össze pingpongtudásukat.

Horváth Gábor

Balról Margus Susi, Tóth József, Bakonyi Adrián és Nyőgér István Fotó: Tóthné Nagyőszi Ildikó

Igazolt, amatőr és női egyéni kategóriában versenyeztek a résztvevők.A legtöbb induló előbbi számban volt, ahol a csoportos körmérkőzéseket követően tizenhatan jutottak a fő-táblára.Izgalmas összecsapásokat tartogattak az egyenes kieséses szakasz küzdelmei, sok meccsen kiélezett, 3:2-es arányban dőlt el a győztes kiléte. A viadal győztese a pápai színekben versenyző, észt Margus Susi lett, aki a döntőben szoros mérkőzésen fektette két vállra a balatonfüredi Tóth Józsefet.A két harmadik helyet a veszprémi Bakonyi Adrián, valamint a budapesti Szufla SE versenyzője, Nyőgér István szerezte meg.Az amatőr versenyszámban a veszprémi Németh Benedek nyakába került az aranyérem. A dobogó második fokára Friedl András állhatott fel, aki a fináléig mindössze egyetlen szettet vesztett. A bronzérmet az ajkai Kun Tibor, valamint Auerbach András érdemelte ki.

Balról Margus Susi, Tóth József, Bakonyi Adrián és Nyőgér István Fotó: Tóthné Nagyőszi Ildikó

A nőknél a végén Szöllősy Anita örülhetett. Az ezüstérmes Bakosné Sári Adrienn lett, míg Kun Tiborné és Gárdonyi Nóra a harmadik helyen végzett.Eredmények, igazoltak: 1. Margus Susi (Pápa és Környéke ASE), 2. Tóth József (Balatonfüredi FC), 3. Bakonyi Adrián (Veszprémi Asztalitenisz SE) és Nyőgér István (Szufla SE).Amatőrök: 1. Németh Benedek (Veszprém), 2. Fridli András (Veszprém), 3. Auerbach András (Veszprém) és Kun Tibor (Ajka).Nők: 1. Szöllősy Anita (Centrum SE), 2. Bakosné Sári Adrienn (Veszprémi Asztalitenisz SE), 3. Kun Tiborné (Veszprémi Asztalitenisz SE) és Gárdonyi Nóra (Centrum SE).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!