Herend

2014.12.16. 19:50

Meleg ételt és tűzifát kaptak

Herend - A kiosztott száz mázsa tűzifának köszönhetően jó pár családnak egész télre megoldódott a fűtése.

Heffler Péter

A Verga Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. felelős állami vállalatként aktívan kapcsolódik be a társadalmi problémák megoldásáért tevékenykedő különböző szakmai civil szervezetek munkájába. Az Ezernyi segítség elnevezésű jótékony célú akciójában a cég immár négy éve étel- és tűzifaosztások révén próbál segíteni. - A szociális célú tűzifaellátás keretében korábban már osztottunk tüzelőt a rászorulóknak, most pedig a Verga Zrt. saját készletéből ajánlott fel azoknak, akik a szociális célú támogatásból nem részesültek mondta Csótai Csilla herendi alpolgármester. Reméljük, hogy mindenkinek valamelyest szebb lesz így a karácsonya, és egy kicsit enyhíteni tudunk pár család nehéz helyzetén - tette még hozzá az alpolgármester.

Száz mázsa tűzifa érkezett Fotó: Heffler Péter

Hétfőn a száz mázsa tűzifa mellett százötven adag meleg ételt is kiosztottak a rászorulóknak. - Hárskúton, Bándon, Márkón, Herenden és Szentgálon vadpörköltet osztottunk szét, amit pénteken Kislődön újabb százötven adag pörkölttel folytatunk - mondta Peidlné Kiszlinger Zita, a Herend Környéki Önkormányzatok Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatának intézményvezetője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!