Hírek

2010.01.29. 12:37

Anne Hathaway parádés ceremónián vette át a Hasty Pudding-díjat

Cambridge (Massachusetts) - Anne Hathawayt a hagyományoknak megfelelően színes utcai parádéval köszöntötte a Harvard diákszínházi társulata az Év Asszonyának járó Hasty Pudding-díj átadása alkalmából.

MTI

A csütörtöki ceremónián a vidám menet az egyetem mellett húzódó Massachusetts sugárúton vonult végig. A szokásnak megfelelően a férfiak női ruhát öltöttek magukra.

A tavaly Oscra-díjra jelölt Hathaway az elismerést megtestesítő pudingos edény átvételével olyan jeles elődök társaságába került, mint Kathrine Hepburn, Lauren Bacall vagy Meryl Streep.

A Év Férfijának járó Hasty Pudding-díjat Justin Timberlake-nek ítélte oda a legnagyobb múltú amerikai diáktársulat. Az újabb parádéra február 5-én kerül sor.

A Hasty Pudding Club 1795-ben alakult harvardi diákokból, akik kikötötték, hogy csak az lehet tag, aki minden találkozóra hoz egy adag kukoricakását. A társulat tagjai 1844 óta - a világháborúk idejének kivételével - minden évben színpadra állítottak egy diákszerző által írt vígjátékot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!