Hírek

2010.02.09. 13:14

Balesetekkel végződött a franciaországi síelés

Bálizs Anett, Legerszki Kriszti, Szabó Zsófi és Baronits Gábor január végén utazott Puy Saint Vincent-be, hogy közel négyezer egyetemistával közösen csússzanak a havas lejtőkön.

Kiss Nikolett

A vidám hangulatú síelés és fergeteges bulizás után egy kis keserűség is jutott a Jóban Rosszban sztárjainak. Szabó Zsófit térdszalag sérüléssel szállították kórházba, de Baronits Gábor is fájdalmas élményekkel gazdagodott.

Közel egy napos buszozás után érkezett meg Puy Saint Vincent-be a Jóban Rosszban kis csapata. A TV2 sikersorozatának sztárjai a Snowattack-re érkeztek a francia kisvárosba. Bálizs Anett, Legerszki Kriszti, Szabó Zsófi és Baronits Gábor ezernyolcszáz méter magasan bulizott minden este az erőt próbáló síoktatás után.

A lányok most ismerkedtek meg a téli sporttal, míg Gábor gyakorlott snowboardosként siklott a lejtőkön. A síelés mellett a pálya szélén is bőven akadt program.

Zsófiék a pihenést egy kis forralt borral tették élvezetesebbé, de volt, hogy a DJ-nek is besegítettek egy picit. A lányok síbakancsban még a Thriller koreográfiáját is betanulták. A sűrű nappali programok után maradt azért a csapatnak energiája az esti bulizásra is.

A fiatalok franciaországi utazását semmi nem zavarta meg, mindenki élvezte a party sítábor minden programját. Szabó Zsófi utolsó napon azonban nagyot esett. A Jóban Rosszban Betty-je szerencsétlenül összeakadt oktatójával és kitekeredett a lába. A színésznő ugyan megpróbált lábra állni, de hiába. Azonnal kórházba szállították, ahol szorító kötést kapott.

„Nagyon fájt a térdem, már a legrosszabbra gondoltam. Szerencsére nem tört el semmim, egy kötést kaptam és gyógyszereket. Az alvás nagyon kényelmetlen, mert nem tudok mozogni, csak egy testhelyzetben fekhetek.” – árulta el Szabó Zsófi, aki már ügyesen mozog mankójával.

A szőke szépség mellett Baronits Gábor is fájdalmas emlékeket szerzett. A TV2 sikersorozatának Kristófját egy snowboard-os találta el.

„Az operatőrünkkel egy belátható pályaszakasz szélén ültünk, amikor egyszer csak hatalmas ütést éreztem az arcomon. Nagyon fájt az orrom és vérezni is kezdett. Azt hittem, hogy el is tört, hiszen a snowboardos, aki nekem jött, teljes erővel eltalálta az arcomat. Szerencsére a zsibbasztó fájdalom mellett semmi maradandó nyoma nem lett a találkozásnak.” – emlékezett vissza Baronits Gábor.

A csapat húszórányi buszozás után szombat délután érkezett vissza Budapestre. A Jóban Rosszban kis síelős különítménye a héten már forgat is, ami Szabó Zsófinak igazán nagy kihívás.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!