Hírek

2010.02.08. 13:15

Sebestyén Balázsék egy kiskutyával lepték meg Fekete Pákót

Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani, a Morning Show hármasa ismét valóra váltott egy álmot. Ezúttal a műsor állandó vendégét, a hétfőnként rendelő Pákó professzort lepték meg egy kiskutyával.

Kiss Nikolett

A Class FM reggeli show-jának műsorvezetői, Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani szeretnek jótékonykodni és örömet szerezni másoknak. Nemrég azt találták ki, hogy egy szerencsés rádióhallgatót örökös Fradi-belépőhöz juttatnak, most pedig Fekete Pákó egy régi kívánságát teljesítették.

„Pákó a múlt héten említette, hogy nagyon szeretne már egy kiskutyát, de eddig valahogy nem jött össze. Egy kedves hallgatónk hallotta mindezt, felhívott minket és felajánlott egy kis francia bulldogot.” – árulta el a meglepetés-akció részleteit Balázs, a Morning Show műsorvezetője.

„A felajánlást tevő hölgy ma behozta a kutyát és megleptük vele Pákót, aki egyébként a tizenegy hetes szuka kutyusnak elég furcsa nevet adott, Kuntakuntének, vagy valami ilyesminek nevezte el.” – tette hozzá nevetve Balázs, aki maga is egy francia bulldog tulajdonosa volt. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!