Hírek

2010.03.30. 05:24

Cheryl Cole lesz az X-Factor egyik zsűritagja

Napjaink egyik legnagyobb sztárja, Cheryl Cole lehet az amerikai X-Factor zsűrijének egyik tagja. A fiatal énekesnő számára nem jelenthet komoly kihívást a szerep, a tehetségkutató angol változatában ugyanis már bizonyította, hogy felnőtt a feladathoz.

Gyuricza Ferenc

Az angol énekesnő - akinek debütáló albumáról 3 Words címmel a napokban jelent meg második kislemeze, a Fight For This Love - saját bevallása szerint nagyon szeretne részese lenni a show-nak, de fél attól, hogy az amerikai közönségnek nem nyeri el a tetszését.

- Elég ijesztő a feladat - mondta a lehetőség kapcsán. - Miért érdekelné az amerikaiakat, hogy mit gondolok az ottani tehetségekről? Nem is ismernek a tengerentúlon, és van egy erős angol akcentusom, amit lehet, hogy Amerikában furcsának találnának. Ennek ellenére nagyon szeretném a műsort, hiszen az ottani tehetségek fenomenálisak.

Cheryl Cole a magyar rajongók számára is kínál egy vissza nem térő lehetőséget, az egyik hazai rádióadó jóvoltából egy szerencsés a partnerével együtt részt vehet az énekesnő és a The Black Eyed Peas május 28-i londoni koncertjét. A személyes találkozáshoz mindössze egy olyan ruhát kell tervezni, amely elnyeri az énekesnő tetszését.

Még több zenei hírért katt ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!