Hírek

2010.10.01. 12:12

Orbán: az új adórendszer elismeri majd a gyermekvállalás költségeit

Budapest - Orbán Viktor szerint az új adórendszer támogatni fogja a munkát, és elismeri majd a gyermekvállalás költségeit. A miniszterelnök - szóvivőjének tájékoztatása szerint - erről pénteki dunaújvárosi látogatása alkalmával beszélt újságírók előtt.

MTI

Szijjártó Péter az MTI-hez eljuttatott közleményében kifejtette, Orbán Viktor pénteken találkozott Cserna Gáborral, a Fidesz-KDNP dunaújvárosi polgármesterjelöltjével.

A kormányfő elmondta, jó remények mutatkoznak arra, hogy a Fidesz olyan helyen is megszerezze az emberek bizalmát, ahol erre mindeddig nem volt példa - tájékoztatott a szóvivő, hozzátéve, hogy a miniszterelnök nemzetgazdaságilag fontos városnak nevezte Dunaújvárost, amely azonban az elmúlt években rendkívüli módon eladósodott, ezért különös jelentősége van annak, hogy jól tudjon együttműködni a kormánnyal, és ne "ellenzéki tűzfészek" legyen.

Orbán Viktor újságírók előtt kijelentette, az adórendszer átalakítása a gazdaság talpra állításának első számú feltétele, az új adórendszer pedig támogatni fogja a munkát, és elismeri a gyermekvállalás költségeit.

A kormányfő arra biztatta a leendő polgármestereket, alaposan tekintsék át, és tárják fel városaik anyagi helyzetét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!