Hírek

2011.01.23. 19:23

Nem az erdőben éjszakáztak

Veszprém - Némiképp rendhagyó napon vannak túl a megye vadászai, az igaz, hogy ezúttal sem otthon, de nem is az erdőben töltötték az éjszakát. A megyei vadászbál ismét sokakat vonzott, a vadászok ezúttal asszonytársaik oldalán mulatták az időt.

Tremmer Tamás

Az eseményt dr. Bognár Lajos, a Mezőgazdasági és Szakigazgatási Hivatal elnöke és Pap Gyula, a Veszprém megyei Vadászkamara elnöke nyitották meg. Tartalmas programot hoztak össze a szervezők, a kulturális élvezeteket a kulinárissal ötvözték, hogy senkinek ne legyen hiányérzete.

A fellépők - Bakonyi Vadászkürt Egylet, az Abba Sisters, Somogyi András humorista - mindannyian tapsra ragadtatták a vendégeket. A legnagyobb ováció mégis a fiatal lányokból álló CAPS trió előadását kísérte. A szaxofonos Baracskay Rita szuggesztív játékával lepte meg édesapját, a kamara titkárát, Baracskay Lajost. Az éteksorban pedig olyan fogások kínálták magukat, mi szem szájnak ingere.

A lehetőség ezúttal is adott volt ahhoz, hogy az egész éves hajtás után a vadászok kicsit ellazuljanak. A szórakozás mellett arra is volt idő, hogy a fehér asztal mellett megbeszéljék az elmúlt év vadászeseményeit, az elejtett trófeákat, s felkészüljenek a következő időszak (vadász)eseményeire.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!