Hírek

2011.07.06. 17:51

Fizessen a károkozó!

Veszprém - Feljelentést tettek ismeretlen tettes ellen, a királyszentistváni hulladéklerakóban keletkezett tűz ügyében a Lokálpatrióták - jelentette be Molnár Ernő, az egyesület elnöke, szerdai sajtótájékoztatón.

Szausev Xénia

- Szeretnénk elkerülni, hogy a lakossággal fizettessék ki a kár összegét - fogalmazott Molnár Ernő, a több mint egy hónapja történt tűzesettel kapcsolatban. Hozzátette, a Parlamentben korábban elhangzott interpellációkra adott miniszteri válaszok sem győzték meg az egyesület tagjait, így a megyei rendőrkapitányságon benyújtották feljelentésüket egy hete.

- Bár nem hivatalos információ, de szerintünk igaz az a sajtóhír, miszerint nem volt olyan rendszer beépítve, ami a tűzoltást elkezdte volna - mondta az elnök, hozzátéve, "fizessen az, aki a kárt okozta".

A sajtótájékoztatón végül elhangzott, Czaun János, a lerakót üzemeltető Regionális Települési Önkormányzati Társulás elnöke és Porga Gyula, Veszprém polgármestere továbbra sem válaszolt a Lokálpatrióták több kérdést tartalmazó levelére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!