Hírek

2011.08.05. 17:44

Csendőrség: a nevük zavaró

Veszprém - Az emberek szubjektív biztonságérzete javult Tiszavasváriban, a lakosság üdvözölte a csendőrség felállítását, voltak azonban, akik ezt ügyet próbálták politikai síkra terelni.

Halmos György

Erről dr. Fülöp Erik Tiszavasvári polgármestere beszélt pénteken Veszprémben. A szabolcsi város polgármestere a veszpémi Jobbik meghívására látogatott a megyeszékhelyre. A polgármester a csendőrség kapcsán megjegyezte, hogy végső elkeseredésükben döntöttek a felállítása mellett.

- Ennek a létrehozását, a szükségességét, a jogosságát senki nem vitatja, egyedül az elnevezése, ami sok mindenkit zavar.

Fülöp Erik kérdés kapcsán arról is beszélt, hogy éreznek politikai elszigeteltségre utaló jeleket is. Bírálta a jelenlegi közmunkaprogramot, mert a városban a korábbi 560 helyett mindössze 38-an dolgozhatnak így, bár az előző rendszer sem volt túl hatékony.

Kovács Rajmund, a Jobbik veszprémi elnöke elmondta, szerettek volna talákozót szervezni Porga Gyula veszprémi polgármesterrel, de elfoglaltságra hivatkozva elhárította azt.

A Tiszavasvári polgármester a sajtótájékoztató után lakossági fórumot tartott, szombaton pedig a megye több településére látogat el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!