Hírek

2011.08.13. 05:16

Elásott emberek - A macedón külügyminisztérium nem kapott értesítést

A macedón külügyminisztérium nem kapott értesítést arról, hogy a csepeli gyilkosságok feltételezett elkövetője macedón állampolgár lenne.

MTI

 A jövő hét közepéig tarthat a hírzárlat

 A Magyar Nemzet arról ír, hogy a hírzárlat miatt számos találgatás is megjelent a sajtóban, így például az, hogy az elfogott férfi uzsorás lett volna. A kiszabadult fiatalember beszámolója, és az a tény, hogy néhány tízezer forint miatt akarták megölni, nem arra utal, hogy a férfi nagyobb összegeket tudott volna kölcsönadni bárkinek.
A lap rendőrségi információkra hivatkozva azt közölte: a bűncselekmények összefüggésben vannak a területen élő hajléktalanok közösségével.
 A Magyar Nemzet a fiatalemberre hivatkozva részletesen ismerteti, hogy a délszláv férfi hogyan csalta el a csepeli kiserdőbe, és ott mit tettek vele, mielőtt megszökött. A székely származású fiatalembernek azóta is rémálmai vannak, pszichológus segítségére szorul, és még mindig látszanak rajta a bántalmazás nyomai.
A Magyar Hírlap pedig arról ír, hogy a rendőrség újra elővehet egy hat évvel korábbi, ugyancsak csepeli gyilkossági ügyet is. A délszláv férfi ugyanis 2005-ben érkezett Magyarországra, abban az évben, amikor a XXI. kerületi Rózsa utcában egy emberi lábat találtak. Később a rendőrség megtalálta ugyan a holttest többi részét is, ám a nyomozás akkor felderítetlen maradt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!