Hírek

2011.12.18. 17:19

Jutalom a legjobbaknak

Veszprém - Az országban elsőként, 2005-ben alapította a vagyonvédelmi kamara megyei szervezete a Kiváló vagyonőr kitüntetést.

Varga Ibolya

Mindig ünnepi elnökségi ülésen adják át az elismeréseket. A mostanin Sánta Károly, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magányomozói Szakmai Kamara Veszprém Megyei Szervezete elnöke szólt arról, hogy január elsejétől változnak a kamarára vonatkozó szabályok. Megkapta a köztesületi státust, ami pozitív változás. Kedvezőtlen viszont, hogy eltörölték a kötelező kamarai tagságot. A megyei szervezet meg akarja tartani a sok embert vonzó rendezvényeit, mint péládul a vagyonőrnapot, és szerepet vállal a képzések és a gyakorlatok megszervezésében. A törvény szerint kétszáz tagnak kell lenni ahhoz, hogy működhessen egy területi kamara, Veszprémben eddig nyolcszázan jelezték, hogy tagok akarnak lenni. A jövő év elején új kamarai tisztségviselőket is választanak.

A kitüntetést mindig egy külön erre a célra létrehozott bizottság ítéli oda. Idén ennek az elnöke dr. Nagy Sándor, aki rendkívül fontosnak tartja, hogy a vezetők ne csak számon kérjenek, hanem dicsérjenek, jutalmazzanak is. Ebben az évben tizenhárom vagyonőrt jelöltek a kitüntetésre. Volt köztük olyan is, akit három munkahelyi kollektíva is ajánlott.

A kamara és az odaítélő bizottság elnökeitől Jancsó István, Biliczki Tibor, Ligetfalvi Attila, Lehőcz János és Pál László vehette át a kitüntetést és a vele járó jutalmat. A kamara elnöksége az idei magas színvonalú munkájáért dicséretben és pénzjutalomban részesítete Joó Attiláné ügyintézőt.

Címkék#vagyonőr

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!