Hírek

2011.12.15. 07:58

Mesehősök a jégen: varázslatos bemutató

Veszprém - Walt Disney varázslatos mesevilágának szereplői december 17-én és 18-án is jégre szállnak a fővárosi Papp László Sportarénában.

Szabó Zsuzsanna

A Disney on Ice Hercegnők és Hősök című produkciójában számos ismert mese Hófehérke, Aladdin, Szépség és a Szörnyeteg népszerű szereplőjével találkozhatnak majd a nézők. Az előadás két napon december 17-én és 18-án tizenegy órakor kezdődik. A látványos showműsor csodavilágában hősök és párjaik találnak egymásra.

Többek között itt lesz Ariel, a kis hableány, Hamupipőke, és a legújabb kedvenc, Aranyhaj is. A gyerekek találkozhatnak a bátor Fülöp herceggel is, aki legyőzi a gonosz Demónát, aki tüzet okádó sárkánnyá változik azért, hogy megpróbálja megakadályozni, hogy a szerelmes hős felébressze Csipkerózsikát évszázados álmából.

Az idei előadás több szempontból is különleges lesz, hiszen Walt Disney híres mesehősei pontosan harminc évvel ezelőtt léptek először jég- re, azóta kápráztatja el nézők ezreit a Disney On Ice produkció.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!