Hírek

2012.05.29. 18:10

Lakóhelyünk fórum a mindennapokról

Balatonkenese - Jó hangulatú, családias fórumot tartott az érdeklődő balatonkeneseieknek a Napló a közművelődési intézményben kedden.

Halmos György

A fórum elején Barták Péter főszerkesztő arról beszélt, hogy a Napló is erősít az on-line területen, és továbbra is arra törekszik, hogy az embereket érdeklő helyi információk  elsőként itt jelenjenek meg.



A fórumon elhangzott, hogy például a legkedveltebb nyaralóhely nem biztos, hogy reális képet mutat, mert akinek nincs internete, az kimarad a  szavazásból. A főszerkesztő azt hangsúlyozta, hogy a legkedveltebb nyaralóhely nem reprezentatív felmérés, de a véleményeket jól jelzi. Elhangzott, hogy időnként továbbra is rettenetes bűz érezhető Küngös felől az állattelepről, ez ellen eddig senki nem tudott hatékonyan fellépni, de a déli parti rendezvények rendkívül zavaró hanghatásai ellen is felszólaltak. Az újság oldalain is többször foglalkoztunk a fórumon is felvetett,  Balatonkenesén is érzékelhetó gonddal, miszerint az E.ON által megbízott cég ágnyesés ürügyén tőből vágott ki fákat.

Felvetések, melyeknek utánajárunk

- az alsóréti területen a közterületet hulladéklerakónak használják

- továbbítjuk az E.ON felé a lakossági panaszt a fagallyazásokkal kapcsolatban

- megkérdezzük, miért kell több száz oldal irat öt darab stég engedélyezéséhez

- lehet-e tenni a sertéstelepről áradó bűz ellen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!