Hírek

2012.06.27. 10:04

Elismerték munkásságát

Veszprém – Nyugdíjba vonulása alkalmából Pro Meritis kapott a várostól Krániczné Poór Mária, a Padányi szakmai igazgató helyettese.

Tremmer Tamás

Krániczné Poór Mária 1978-ban került Veszprémbe, a Kállai Éva Gimnázium és Egészségügyi Szakközépiskolában szakoktatóként helyezkedett el. 1984-ben nevezték ki az intézmény gyakorlati oktatásvezetőjévé. Ezt a feladatot végezte az iskola jogutód nélküli megszűnéséig.

A Kállai épületében induló Padányi Bíró Márton Római Katolikus Gimnázium, Egészségügyi Szakközépiskola, Szakiskola igazgatója ugyancsak őt kérte gyakorlati oktatásvezetőnek, majd pedig szakmai igazgatóhelyettesnek.



Mária rendkívül alapos, igényes, szakmailag sokoldalúan képzett, az egészségüggyel egy életre elkötelezett személy. Nagy munkabírású, áldozatkész munkatárs. Kollégái, tanítványai által mélyen tisztelt ember.

A Pro Meritis elismerést Porga Gyula, Veszprém polgármestere személyesen adta át számára. A díjazott úgy fogalmazott, hogy nem kívánta a reflektorfényt. Mindig a háttérben dolgozott azért, hogy működjön a szakképzés. Arra figyelt, hogy elfogadóak legyenek egymás iránt. A Kállaiban, a Padányiban támogató, segítő csapatra talált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!