Hírek

2012.06.18. 08:40

Lovrencsics Lengyelországba tart

Pápa - Lovrencsics Gergő, a Lombard Pápa NB I-es labdarúgócsapatának támadója nagy valószínűséggel a lengyel első osztályú Lech Poznanban folytatja pályafutását.

Polgár Tibor

A fiatal futballista hamarosan túljut az orvosi vizsgálaton, és amennyiben a megfelelő eredmény születik, akkor a felkészülést már új csapatánál kezdi meg.

- Az átigazolással kapcsolatban a magyar és a lengyel klub előreláthatólag szerdáig tisztázza majd a részleteket tájékoztatta lapunkat Árky Gábor, a Lombard Pápa klubmenedzsere. Információink szerint Lovrencsics kölcsönadására mutatkozik a legnagyobb esély (egy évre szólna a csapatcsere), de az sem kizárt, hogy a játékost végleg megvásárolják a lengyelek. Gyömbér Gábor ügyében is eldőlhet minden kérdés szerdáig, hiszen már többször mi is írtunk róla, hogy az utánpótlás-válogatott futballista a Ferencvároshoz szerződik. Árky Gábor egyúttal beszámolt a pápai focicsapat első új szerzeményéről is: Fellai József az NB II-es Kozármislenyből teszi át a székhelyét a Perutz Stadionba. A 23 éves védő szerdától, a Lombard felkészülési időszakának kezdetétől már a pápai kerettel tréningezik majd. Természetesen a távozó játékosok helyére további új igazolások érkezése várható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!