Hírek

2012.07.08. 09:37

Nagy bulival búcsúzott az utcazene Veszprémben

Veszprém - Pátkai Rozina és Hangácsi Márton nyerte az idei utcazene-fesztivál közönség-, illetve szakmai díját a szombaton zárult négynapos dzsemborin.

Szabó Péter Dániel

A dzsesszénekesnő, Pátkai Rozina, aki zenekarával varázsolta el a fesztivál közönségét, második alkalommal lépett fel az utcazenén, ám olyannyira megtetszett neki a város és persze a rendezvény hangulata, hogy jövőre is biztosan visszatér majd.
A szakmai grémium által odaítélt díjat, valamint az ezzel járó 500 ezer forintot Hangácsi Márton vehette át szombat este. A saját dalaival színpadra lépő zenész már több ízben muzsikált az utcazenén, s a nyereményt hangszervásárlásra költi majd.

A szombat éjjel zárult belvárosi dzsembori utolsó napján egyébként ismét volt nézni-, illetve hallgatnivaló. A várban az akusztikus műsorral érkező Irie Maffia és a szimfonikus zenekar társaságában színpadra lépő Magashegyi Underground zenélt, a mozinál Péterfy Bori dalainak tapsolhatott a publikum, míg az Óváros téren a Bluesberry Band és a Rubber Puppet szórakoztatta a nagyérdeműt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!