Hírek

2012.09.22. 06:55

Miben segíthetünk és mire büszkék?

Herend - Idén már a hetedik fórumot szervezi lapunk. Ezúttal a porcelánjáról méltán világhírű településre látogatunk, hogy találkozzunk az ott élő olvasóinkkal.

Barták Péter

Kíváncsiak vagyunk a herendiek örömeire, eredményeire, kívánságaira, hogy azokat megyénk olvasóinak is bemutathassuk. A felvetett  problémáknak utánajárunk, segítünk megoldást találni az ott élőknek, az önkormányzatnak.
 
A Lakóhelyünk című fórumsorozat következő állomását Herenden a művelődési ház és könyvtárban tartjuk szeptember 26-án, szerdán 17 órától (cím: Kossuth u. 138).

A Napló csütörtöki lapszámában összeállítást készítünk Herend lakóinak életéről, történelmi emlékeikről, munkalehetőségeikről,  a fejlesztésekről, tervekről.

A fórumról másnap tudósítunk, felvetéseire a következő számainkban visszatérünk. Örömmel fogadjuk a Herenden élők kérdéseit, kéréseit. Mondják el, mire büszkék, illetve mi az, amit kérnek, megoldásra javasolnak.

Szívesen vesszük a Naplóval kapcsolatos észrevételeiket is, és azt, hogy milyen témákról olvasnának bővebben. Ez a találkozás lehetőséget teremt az eredmények ismertetésére és a problémák felvetésére is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!