Hírek

2012.10.22. 22:29

Ápoljuk '56 igaz szellemiségét

Veszprém - Legfontosabb feladatunk, hogy ápoljuk '56 igaz szellemiségét, mondta Zagyva György Gyula országgyűlési képviselő a Jobbik hétfői veszprémi megemlékezésén a Brusznyai szobornál.

Balla Emőke

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom alelnöke beszédében szólt arról, hogy '56-ot a politikai pártok reform kommunista forradalomnak állítják be, nem annak, ami valójában volt: alulról feltörő népfelkelésnek, a nemzet igaz hangjának, a magyar nép utolsó nagy fellángolásának. Legfontosabb feladatunk, hogy ápoljuk '56 igaz szellemiségét és előbb-utóbb befejezzük azt, amit 1956-ban a fiatalok elkezdtek: kivívjuk Magyarország igazi függetlenségét, vissza adjuk népének nagyságát.

A megemlékezésen Kovács Rajmund, a Jobbik veszprémi elnöke hangsúlyozta: soha nem szabad, hogy feledésbe merüljön, kis ország is képes szembeszállni a zsarnoksággal, túlerővel, nem vagyunk vesztes és gyenge nemzet. Forgóné Kelemen Judit önkormányzati képviselő arról beszélt, 1956 eseményei Európát és az egész világot megrengették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!