Hírek

2012.10.04. 19:09

Újraélesztés a belvárosban: ''Szörnyű volt nézni a félholt embert''

Veszprém - Rendkívül súlyos állapotban volt az a biztonsági őr, aki szerdán ájultan esett össze a Vár Áruház előtt, két nő segített rajta, majd a mentősök küzdöttek az életéért, sokára sikerült stabilizálni az állapotát.

Halmos György

Ezt az események egyik szemtanúja, Gajdócsiné Póhl Andrea, az egyik közeli bolt alkalmazottja mondta el a Napló érdeklődésére. A biztonsági őrt, aki rosszul lett, jól ismerte.
 
- Borzasztó volt látni, hogy egyik pillanatról a másikra milyen helyzetbe kerülhet az ember. Az események  hatására én is rosszul lettem, kértem a mentőket, a másik járművel vigyenek kórházba, a boltot is be kellett zárni - mesélte. Hozzátette, hogy a földön fekvő férfinak két éppen ott lévő nő segített először, stabil oldalfekvésbe helyezték, miután a légutakat egy kanállal szabaddá tették. A belváros ebben az időben forgalmas, sokan megálltak és nézték, mi történik.

A mentők sokáig küzdöttek a férfi életéért, hosszú idő után sikerült stabilizálni az állapotát. A füredi szívkórházba szállították. Nagyon fontos volt, hogy két civil elkezdte az újraélesztést, mielőtt még kiértek volna a mentők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!