Hírek

2012.10.08. 15:06

Világszámok a manézsban Pápán (x)

Pápa - A Magyar Nemzeti Cirkusz, Richter József utazó sátorcirkusza október 17-től 24-ig Pápán tartja előadásait.

Nagy Imre

A társulat nem ismeretlen a pápai cirkuszkedvelők körében: a mutatványosok világszámaikkal kétévente elkápráztatják a műfaj lelkes híveit. A Jászai-díjas Richter József által megteremtett tradíciókat fiai, Flórián és József örökítik tovább. Flórián akinek már kilencéves fia, Kevin is szerepel a műsorban 2008-ban a monte-carlói cirkuszfesztiválon a szakma legrangosabb elismerésében, az Arany Bohóc-díjban részesült, amit lovas akrobataszámával érdemelt ki.

A cirkusz az 1995-ös budapesti bemutatkozását követően sorozatosan lép fel a világ nagyvárosaiban, legutóbb Erdélyben, Horvátországban és Máltán turnéztak. Előadásról előadásra fantasztikus lovas akrobatikai mutatványokkal, bengáli tigrissel és számos lélegzetelállító produkcióval várják közönségüket.

Az október 17-i pápai premierre hűségkártyás olvasóink egyet fizet, kettőt kap akcióban vásárolhatnak belépőjegyet elővételben a pápai ügyfélszolgálati irodánkban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!