Hírek

2012.11.20. 09:39

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből

Elfogások, magánokirat hamisítás, közlekedési balesetek - az elmúlt 24 óra eseményei a Veszprém megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján.

Napló Online

Egy veszprémi autószalon öltözőjében érték tetten azt a férfit a dolgozók hétfő délután, aki éppen az öltözőszekrényekben kutatott. Elfogni azonban nem sikerült őt, ezért azonnal bejelentést tettek a rendőrségre. A gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően 10 percen belül igazoltatás alá vonták a balatonalmádi rendőrök a bejelentésben szereplő gépkocsit és annak utasait. Az előállítás után az utasokat elszámoltatták és a szabadi  férfi ellen lopás vétségének kísérlete miatt eljárás indult.

A rendőrjárőr igazoltatás alá vont egy 61 éves férfit Veszprémben a délutáni órákban, akit a Pápai Bíróság körözött garázdaság vétsége miatt. A férfit elfogták és őrizetbe vették.

Elfogták és előállították a rendőrök azt a férfit a délelőtti órákban Várpalotán, akiről az igazoltatás során kiderült, hogy a Veszprémi Bíróság elfogató parancsot adott ki.

Elfogták és előállították a rendőrök azt a sárkeresztúri lakost – az egyik Volán társaság ellenőrének jelzése alapján -, aki más nevére szóló utazási kedvezményt biztosító MÁK kártyával és buszjeggyel utazott egy távolsági buszon és az ellenőr utasítására nem volt hajlandó magát igazolni. A férfi ellen magánokirat hamisítás vétségének gyanúja miatt indult eljárás.

Elfogták és előállították a rendőrök azt a tapolcai asszonyt, aki – az egyik Volán társaság jelzése alapján – más nevére szóló utazási kedvezményt biztosító utalványt használt fel a déli órákban egy helyközi autóbusz járaton. Ellene magánokirat hamisítás vétsége miatt az eljárás megindult.

Segédmotorkerékpáros szenvedett súlyos sérülést a kora esti órákban Veszprém belterületén. Egy 33 éves veszprémi férfi személygépkocsijával balra nagy ívben kanyarodott, melynek során nekiütközött a vele szemben közlekedő 27 éves segédmotorkerékpárosnak. Az ütközés következtében a segédmotorkerékpár a gyalogjárdára sodródott, majd egy közeli épület falának csúszott. A baleset körülményeinek tisztázására az eljárás megindult.

Agyrázkódást szenvedett az a kerékpáros, aki egy gépkocsi nyitott ajtajának hajtott neki a délutáni órákban Pápán. A baleset körülményeit jelenleg is vizsgálják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!