Hírek

2012.11.16. 06:08

Újabb fórum olvasóinkkal

Devecser - Ebben az évben már a kilencedik fórumot szervezi lapunk. Ezúttal Devecserbe látogatunk, hogy találkozzunk az ott élő olvasóinkkal.

Tóth B. Zsuzsa

Kíváncsiak vagyunk a devecseriek örömeire, eredményeire, kívánságaira, hogy azokat megyénk olvasóinak is bemutathassuk. A felvetett problémáknak utánajárunk, segítünk megoldást találni az ott élőknek és  az önkormányzatnak.
 
A Lakóhelyünk című fórumsorozat következő állomását Devecserben a művelődési házban (Petőfi tér 5. szám alatt) tartjuk november 22-én, csütörtökön 18 órától.

A Napló pénteki lapszámában összeállítás jelenik meg a városról, a devecseriek életéről, a fejlesztésekről, a tervekről.

A fórumról szintén a pénteki lapszámban tudósítunk, a felvetésekre pedig a következő számainkban visszatérünk majd. Örömmel fogadjuk a Devecserben élők kérdéseit, kéréseit. Mondják el, hogy mire büszkék városukban, illetve  mi  az, amit kér- nek, illetve megoldásra javasolnak.

Szívesen vesszük a Naplóval kapcsolatos észrevételeiket is, és azt, hogy milyen témákról olvasnának bővebben lapunkban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!